Maria Kennis intervisie coach uit den bosch

Praktische informatie

Randvoorwaarden: bij individuele en groepssupervisie werk ik met een contract, waarin de leerwensen, de geboden (onderlinge) zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid e.d. zijn vastgelegd. De opdrachtgever kan zowel de supervisant zelf zijn als de leidinggevende. Ook bij coaching wordt er gecontracteerd. Meestal is er een driegesprek met de opdrachtgever en de klant aan het begin en bij afsluiting.   

Het tarief hangt af van het opleidingsniveau, het functieniveau (bijvoorbeeld primair proces of leidinggevende) en de lengte per bijeenkomst. Neem over het tarief contact op via het contactformulier. 

Er geldt een klachtenregeling bij de beroepsverenigingen waarbij ik aangesloten ben (als supervisor en coach bij de LVSC en als vertrouwenspersoon bij de LVV). Zie ook de websites: www.lvsc.eu en www.lvvv.nl 

Veelgestelde vragen

Waar vinden de bijeenkomsten plaats?

De bijeenkomsten kunnen zowel in mijn praktijkruimte als in overleg met de opdrachtgever incompany plaatsvinden.   

De praktijkruimte bevindt zich op Amstellaan 8A in ’s-Hertogenbosch. Dit is een ruimte met aparte ingang via de achterzijde van mijn huis aan Amstellaan 8. Amstellaan 8 is het adres dat je intoetst. Parkeren kan gemakkelijk vlakbij en is gratis. Je loopt naar de achterkant van Amstellaan 8 door een klein stukje langs de rivier de Aa te lopen (vanaf de kant van het parkeerpleintje Rupelstraat/Amstellaan naar de Aa lopen en dan naar links). De ingang herken je aan het naambordje.  

Telt het voor de registratiepunten van mijn beroepsvereniging?

Ik ben geregistreerd als supervisor bij de LVSC (Landelijke Beroepsvereniging voor supervisoren en andere vormen van deskundigheidsbevordering). Dit houdt in dat je bij verschillende registers (zoals het SKJ en Register Vaktherapie) je registerpunten kunt behalen.

Telt de supervisie als voorsupervisie voor de opleiding supervisiekunde?

Als je overweegt de opleiding Supervisiekunde te gaan doen geldt het volledige supervisietraject bij een succesvol verloop als voorsupervisie voor toelating.

Kan ik eerst een kennismakingsgesprek krijgen?

Ja, zo’n verkenningsgesprek duurt een half uur tot 45 minuten. Dit is gratis en vrijblijvend. We maken kennis en je kunt kijken of er een klik is en of er een match is tussen je leerwensen en het aanbod. Je kunt al je vragen stellen. Daarna kun je het laten bezinken en in alle vrijheid kiezen om een traject (al dan niet) aan te gaan.  

Is er een wachttijd?

Voor supervisie is er soms sprake van een bepaalde wachttijd, soms heb ik al snel plaats. Je kunt (als er een wachttijd is) wel op kortere termijn een verkenningsgesprek plannen (zie vorige vraag).

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Contact

Meer informatie over de mogelijkheden? Met wat meer informatie over context en achtergrond kan ik zo gericht mogelijk antwoorden. 

BTW vrijstelling voor: bijscholing en deskundigheidsbevordering
Beroepsverenigingen: LVSC en LVV
KvK nummer: 17241132

06-18647263

Afspraken:
Flexibel, in overleg, maar niet op dinsdag.

Amstellaan 8 
5215 GB ’s-Hertogenbosch

E-mail info@kennisbegeleiding.nl