Reviews Maria Kennis

Inspirerend supervisieproces

“Maria’s wijze van afstemmen en volgen heb ik als bijzonder prettig ervaren. Ze inspireerde me met treffende bewoordingen en was alert op mijn waarden en authenticiteit. Ik heb een mooi supervisieproces doorlopen.”  

CH, speltherapeut (supervisie 2019-2020) 

Krachtiger

“Bij haar respectvolle houding voelde ik me veilig. Ik heb Maria als heel deskundig ervaren, een ster in het vertalen van wat er in me omging in rake woorden. Het geheel gaf nieuwe inzichten, soms ook door een theoretische koppeling. Mijn ontwikkelingsrichting: dichter bij mezelf en krachtiger in mijn handelen.”  

GM, professional veiligheidsdomein (supervisie 2020-2021) 

Persoonlijk

“Naast haar professionaliteit heb ik de persoonlijkheid van Maria als prettig ervaren. De supervisie voelde vertrouwd, onder andere omdat ze ook wel eens iets over zichzelf onthulde.”   

MdC, PMT-er (supervisie 2019-2020) 

lachende vrouwen in zonlicht die gelukkig zijn

Duurzame verandering

‘Ik heb er veel vruchten van geplukt. In de supervisie kreeg mijn kritische houding meer vorm en waardering. Het kiezen van mijn battles, doorzetten en eerlijk blijven: het traject bij Maria heeft me enorm geholpen om deze onafhankelijke en kritische houding in te zetten en duurzaam vol te houden in de periode erna.’   

Projectleider/programmamanager HBO (supervisie 2016-2017) 

Ik voel me zekerder en bewuster

‘Een inspirerend traject! Ik heb Maria ervaren als een zeer betrokken en kundige supervisor die me als persoon en als professional benaderde. Ze spiegelt, weet de essentie onder woorden te brengen en geeft waar nodig handvatten of theorie. Ik ben me hierdoor zekerder gaan voelen als therapeut en bewuster van mijn kwaliteiten en valkuilen.’  

MvO, dramatherapeut (supervisie 2020)

Echte verandering van binnenuit

“Ik leerde Maria kennen bij een maatwerk leerroute bij ZIN in Vught. Ik overdrijf niet als ik zeg dat deze ervaring mijn leven persoonlijk en professioneel heeft veranderd door haar bevlogen en betrokken begeleiding. Maria creëert een ruimte waarin echte persoonlijke groei mogelijk wordt, o.a. doordat ze zichzelf in het spel brengt. Ze is sensitief voor de bezieling van mensen en organisaties, waardoor echte verandering van binnenuit mogelijk wordt. Vanwege haar kennis en persoonlijkheid heb ik haar later gevraagd als supervisor van de persoonlijke begeleiders en als externe vertrouwenspersoon.”  

André Stuart, directeur Stichting Moria (incompany supervisietrajecten sinds 2013; externe vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen sinds 2018) 

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Contact

Meer informatie over de mogelijkheden? Met wat meer informatie over context en achtergrond kan ik zo gericht mogelijk antwoorden. 

BTW vrijstelling voor: bijscholing en deskundigheidsbevordering
Beroepsverenigingen: LVSC en LVV
KvK nummer: 17241132

06-18647263

Afspraken:
Flexibel, in overleg, niet op dinsdag.

Amstellaan 8 
5215 GB ’s-Hertogenbosch

E-mail info@kennisbegeleiding.nl